Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn

 

Materialele campaniei >Materialele Campaniei

N.O.R.D. – Nevoia de Orientare, Reorientare si Dezvoltare este un proiect dedicat scaderii somajului prin combaterea inactivitatii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.


Proiectul N.O.R.D. s-a incheiat la data de 30 octombrie 2012

In cadrul CIP activeaza o echipa formata din

  • 2 consilieri in orientare profesionala:

Claudia Szabo, psiholog cu o experienta de peste 4 ani, implicata activ in problemele sociale actuale
Eva Olvedi, psiholog cu experienta in resurse umane, activa in diverse organizatii dedicate imbunatatirii conditiilor grupurilor vulnerabile.
si

  • 2 agenti de ocupare:

Ana Fodor, 12 ani de experienta in sprijinirea persoanelor in depasirea obstacolelor specifice familiilor dezavantajate
Marius Farcas, experienta varianta in lucrul comunitar si in mediul de afaceri de peste 12 ani.

  • De organizarea Centrului de Incluziune Profesionala se ocupa Vlad Haragus – coordonator centru,
  • Iar intotdeauna la dispozitia beneficiarilor este Alexandru Ursa – asistent coordonator centru.

Puteti contacta echipa aici.

Proiectul N.O.R.D este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Interventie 5.1 „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”. Acesta urmareste, in principal, sa ofere persoanelor somere, inactive sau aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea Nord-Vest acces la un set de servicii si instrumente prin care sa conduca la cresterea stimei de sine si sa beneficieze de indrumare catre initiativa si independenta in construirea propriului parcurs profesional.

 

 

N.O.R.D.  este organizat de KCMC- K Consulting Management and Coordination in parteneriat cu Agentia Impreuna.

KCMC - K Consulting Management and Coordination

Misiunea KCMC este sa contribuie proactiv la binele societatii.
Avem in vedere comunitati, grupuri vulnerabile si indivizi, pentru a dezvolta impreuna  cu acestia oportunitati pentru viitor. Avem increderea ca daca ne vom concentra pe potentialul acestora si pe o relatie de parteneriat, avem sanse mai mari sa obtinem imbunatatiri sustenabile ale vietilor lor, in loc sa investim resurse pentru a le rezolva problemele unilateral, cum cei mai multi o fac.
KCMC ofera cadrul pentru dezvoltarea economiei sociale: direct, prin proiectele noastre si indirect, prin serviciile de consultanta pe care le oferim actorilor având initiative similare.
Urmarim: egalitatea de sanse, accesul liber pe piata muncii si cresterea economica, pentru toate grupurile si categoriile vulnerabile ale Romaniei.
Echipa KCMC considera ca reusita se afla in strânsa legatura cu metodele inovatoare bazate pe relatii sociale de incredere, profesionalism, dar si pe impartasirea intereselor si valorilor.

Interventia noastra este directionata orizontal, nu piramidal, respectând potentialul de dezvoltare al fiecarui individ si contextul cultural in care el se simte confortabil.

 

Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna”

Misiunea Agentiei este orientata in vederea pastrarii si afirmarii personalitatii rromilor, prin activitati de cercetare, documentare si difuzare, elaborare si implementare a politicilor sociale in folosul rromilor.


Domenii de activitate:

1. Dezvoltare comunitara: Cercetare, Formare resurse umane, Managementul proiectelor;

2. Cooperare transfrontaliera: Cultura, Sanatate, Educatie;

3. Grant-uri: Locuinte, Monitorizare, Evaluare

 

KCMC N.O.R.D.

Abonare la buletinul informativ
Somer

www.fonduri-ue.ro