Abonare la buletinul informativ
Somer

Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn


Consiliere
Stii la ce esti bun?

Dupa mai multe experiente, hartii, documente, CV-uri, scrisori si chestionare completate, ore petrecute in fata calculatorului, la coada pe diverse holuri  fara finalitate…ai renunta?

Ce poti face la consiliere?

  1. Aflii care sunt punctele tale tari si slabe
  2. Ocupatiile care ti se potrivesc sau in care esti cel mai bun
  3. Castiga incredere in fata angajatorilor prin argument concrete in favoarea ta: rezultate obţinute la  Memorie, Inteligenta (IQ), Abilitatea Generala de Invatare, Vocabular, Aptitudinea numerica, spatiale, functionaresti, Rapiditatea in reactii  la testele de Rationament Analitic, Transfer Analogic, Memoria de Lucru, Orientarea Spatiala etc.
  4. Cum sa te prezinti profesionist la un interviu sau concurs de angajare  (rezultatele la testele care evalueaza Capacitatea Decizionala, Capacitatea Organizatorica, Personalitate Scala de amabilitate, Constiinciozitate, Stabilitate Emotionala, Autonomie, Autocontrol/Auto-disciplină etc.)
  5. Rafineaza-ti CV-ul prin cifre, fapte clare care vorbesc de la sine si te pozitioneaza in fata altora cand se face selectia pentru un loc de munca
Beneficiile tale:
  • Poti avea un  RAPORT DE EVALUARE PROFESIONALA si Psihologica realizat prin platforma de valuare psihologica CAS++ (Cognitrom Assesmenter System) privind aptitudinea, abilitatea, competenta, capacitatile  profesionale cu privire la care ai neclaritati, lipsa de informatii sau cu care vrei sa convingi.
  • Un obicei de a-ti pregati un CV si o scrisoare de intentie care sa te avantajeze in cautarea unui loc de munca
  • Orientare catre oportunitati de dezvoltare profesionala potrivite tie (cursuri, seminarii etc.)
  • Claritate si incredere in ceea ce poti oferi unui angajator

 

N.O.R.D. KCMC
www.fonduri-ue.ro