Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn

 

 

28.06.2011
Cluj-Napoca
COMUNICAT DE PRESA
Nu renunta! Meriti un loc de munca – Proiectul N.O.R.D

Nevoia de Orientare, Reorientare si Dezvoltare

 

În cadrul N.O.R.D. – „Nevoia de orientare, reorientare si dezvoltare”, ce îsi propune cresterea gradului de ocupare a fortei de muncă si, implicit, scăderea somajului în rândul persoanelor inactive, somere sau în căutarea unui loc de muncă - are loc conferinta de prezentare a solutiilor/oportunitătilor oferite de proiect.

Proiectul N.O.R.D. este destinat unor categorii variate de persoane care îsi doresc un loc de muncă, din regiunea de dezvoltare Nord-Vest,  dar în special celor din Cluj-Napoca si sase regiuni rurale. În cele 18 luni de desfăsurare se va centra pe crearea unui Centru de incluziune profesională (CIP) si va avea peste 600 de beneficiari.

Centrul de incluziune profesională CIP este un loc dinamic în care interesatii – asistati de o echipă de profesionisti -  se pot informa, sunt consiliati, sunt ajutati să-si caute un loc de muncă.

„Pentru prima dată vorbim despre asistentă personalizată în comunitătile în care se intervine. Persoanele cărora le este dificil să ajungă în Cluj-Napoca nu vor avea mai putine sanse la angajare deoarece echipa noastră se va deplasa si le va oferi consiliere si orientare în carieră direct în localitătile de unde provin”, ne-a declarat Ciprian Necula – Manager proiect N.O.R.D.

Lansarea proiectului N.O.R.D. a avut loc marti, 28 iunie 2011, de la ora 11.00, la Bastionul Croitorilor, si a cuprins o conferintă de presă si o întâlnire cu potentialii beneficiari.

Proiectul N.O.R.D –„Nevoia de orientare, reorientare si dezvoltare” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Interventie 5.1 „Dezvoltarea si implementarea măsurilor active de ocupare”. Acesta urmăreste, în principal, să ofere persoanelor somere, inactive sau aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea Nord-Vest acces la un set de servicii si instrumente prin care să conducă la cresterea stimei de sine si să beneficieze de îndrumare către initiativă si independenta în construirea propriului parcurs profesional.

 

„Investeste în oameni!”

Proiectul este implementat de SC K. Consulting Management and Coordination si se desfăsoară în parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Împreună.

KCMC- K Consulting, Management and Coordination este o organizatie ce implementează proiecte sociale si oferă cursuri de formare pe diverse tematici. Expertii implicati în această organizatie cred că inovaţia şi evoluţia socială au pornit de la oameni care au împletit viziunea unei schimbări cu forta si curajul de a actiona.

Inapoi la Stiri

Daca vrei sa aflii mai multe da-ne un mail cu subiectul "Subscriere" la contact@nurenunt.ro

 

N.O.R.D. KCMC

Abonare la buletinul informativ
Somer

www.fonduri-ue.ro