Abonare la buletinul informativ
Somer

 
Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn

 

02.07.2012
Cluj-Napoca
Se deschid inscrierile pentru noi grupe de curs la Iara, Negreni si Mihai Viteazu

Orele de curs se vor derula saptamanal, timp de maximum 2 luni de zile si vor oferi pregatire teoretica si practica in vederea initierii in utilizarea calculatorului.

La curs pot participa
1. Beneficiarii primilor pasi din cadrul proiectului N.O.R.D.: Informare si Consiliere
2. Doar persoanele care apartin grupului tinta al proiectului (persoane in cautarea unui loc de munca, someri, someri peste 45 de ani, someri tineri, someri de lunga durata tineri)
3. Au absolvit primele 8 clase din invatamantul obligatoriu.
4. Persoanele care nu au beneficiat de cursuri de utilizare a calculatorului (TIC) in cadrul altor proiecte cofinantate din Fondul Social European. De asemenea nu pot participa persoanele care detin un atestat sau o diploma de utilizare a calculatorului (sau similar).
5. Au trecut testul de evaluare psihologica privind capacitatea de invatare. Aceasta testare urmareste sa confirme capacitatea persoanelor de a functiona in cadrul cursului.

Inscrierile la curs sunt deschise incepand cu data de 2 iulie 2012, LUNI pana Luni 16 iulie 2012 inclusiv si se realizeaza doar in persoana contactandu-l pe Alexandru Ursa la:

0734 800 310 sau contact@nurenunt.ro

Dimensiunea estimata a unei grupe este de 7-12 persoane. In cazul in care se inscriu mai multe persoane decat capacitatea unei grupe, va fi organizata o sesiune de selectie pe baza testarii de evaluare psihologica privind capacitatea de invatare. Listele cu persoanele admise la curs vor fi publicate pe www.nurenunt.ro

 

N.O.R.D. KCMC
www.fonduri-ue.ro