Abonare la buletinul informativ
Somer

 
Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn

 

27.10.2011
Cluj-Napoca
Azi, angajatorii au discutat fata-n fata cu somerii

Cateva zeci de someri din Cluj-Napoca s-au intalnit astazi cu potentiali angajatori clujeni, in cadrul proiectului N.O.R.D. – Nevoia de Orientare, Reorientare si Dezvoltare.
Intalnirea s-a desfasurat sub forma unui atelier de lucru, unde toti participantii au avut ocazia sa dialogheze direct, in grupuri restranse, cu potentiali angajatori si sa afle de la acestia ce urmaresc la interviurile de angajare si ce asteptari au cand recruteaza personal. Discutiile au pornit de la experienta personala si au inclus o serie de recomandari din partea angajatorilor.

La eveniment au participat reprezentanti a sase companii care activeaza in Cluj-Napoca si sunt prezente active pe piata angajatorilor: Held Fashion, Constructii Rutiere Cluj, Elmafarm, GI Group, Miru Global si CSI Romania, alaturi de Augustin Fenesan, presedintele Asociatiei Patronilor si Meseriasilor Cluj.

„Am realizat aceasta intalnire pentru a le oferi somerilor ocazia sa afle informatii utile direct de la potentialii angajatori, sa stie la ce sa fie atenti mai intai cand aplica pentru o slujba sau cand merg la un interviu de angajare. La inceputul anului viitor vom organiza si un eveniment de mediere intre someri si angajatori, cu scopul de a accelera procesul de gasire a unui loc de munca”, a declarat Alexandra Dinu, director proiect.

Dupa eveniment, participantii vor continua sa participe la activitatile proiectului si alaturi de echipa Centrului de Incluziune Profesionala vor cauta activ locuri de munca. 

 

.


N.O.R.D. KCMC
www.fonduri-ue.ro