Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn

 

01.02.2012
Cluj-Napoca
Se deschid inscrierile pentru o noua grupa de curs la Cluj-Napoca

In Cluj-Napoca se organizeaza a doua grupa de curs de initiere in utilizarea calculatorului formata din 14 persoane. Orele de curs vor incepe in data de 17 Februarie 2012 si se vor derula saptamanal, in zilele de vineri, timp de 2 luni de zile acoperind 60 de ore de pregatire teoretica si practica.

La curs pot participa

  1. Beneficiarii primilor pasi din cadrul proiectului N.O.R.D.: Informare si Consiliere
  2. Doar persoanele care apartin grupului tinta al proiectului (persoane in cautarea unui loc de munca, someri, someri peste 45 de ani, someri tineri, someri de lunga durata tineri)
  3. Au absolvit primele 8 clase din invatamantul obligatoriu.
  4. Persoanele care nu au beneficiat de cursuri de utilizare a calculatorului (TIC) in cadrul altor proiecte cofinantate din Fondul Social European. De asemenea nu pot participa persoanele care detin un atestat sau o diploma de utilizare a calculatorului (sau similar).
  5. Au trecut testul de evaluare psihologica privind capacitatea de invatare. Aceasta testare urmareste sa confirme capacitatea persoanelor de a functiona in cadrul cursului. Mai multe detalii despre test aici.

Testul privind capacitatea de invatare va fi organizat in data de 10 februarie 2012.

Inscrierile la curs sunt deschise pana pe data de 9 februarie 2012 inclusiv si se realizeaza doar in persoana la sediul CIP.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul din Str. Card. Iuliu Hossu (fosta Pavlov) nr.16, AP.4, Cluj-Napoca de Luni pana Vineri in intervalele orare 10:00 – 12:00 si 16:00 – 17:00.

Procedura de selectie:

A. dupa realizarea testarii se selecteaza dintre persoanele care s-au inscris cele care indeplinesc toate conditiile de la punctele 1-5 de mai sus.

B. in urma testarii, in cazul in care numarul de persoane eligibile depaseste numarul de locuri disponibile, participantii vor fi selectati in functie de ordinea in care s-au inscris. (primul venit-primul servit).

C. lista finala cu persoanele inscrise la curs va fi comunicata pe 15 februarie 2012, pe website-ul CIP: www.nurenunt.ro sectiunea stiri si la sediul CIP.


N.O.R.D. KCMC

Abonare la buletinul informativ
Somer

www.fonduri-ue.ro