Abonare la buletinul informativ
Somer

 
Acasa Despre noi Vreau un loc de munca Ofer un loc de munca Stiri Contact Facebook Tweeter LinkedIn

 

07.02.2012
Cluj-Napoca
Se deschid inscrierile pentru o noua grupa de curs la Mihai Viteazu

Deoarece locurile la cursul de initiere in utilizarea calculatorului din Mihai Viteazu nu s-au ocupat, inscrierile se redeschid. Orele de curs vor incepe in luna Februarie 2012 si se vor derula saptamanal,  timp de 2 luni de zile acoperind 60 de ore de pregatire teoretica si practica.

La curs pot participa:

  1. Beneficiarii primilor pasi din cadrul proiectului N.O.R.D.: Informare si Consiliere.
  2. Doar persoanele care apartin grupului tinta al proiectului (persoane in cautarea unui loc de munca, someri, someri peste 45 de ani, someri tineri, someri de lunga durata tineri).
  3. Au absolvit primele 8 clase din invatamantul obligatoriu.
  4. Persoanele care nu au beneficiat de cursuri de utilizare a calculatorului (TIC) in cadrul altor proiecte cofinantate din Fondul Social European. De asemenea nu pot participa persoanele care detin un atestat sau o diploma de utilizare a calculatorului (sau similar).

Inscrierile la curs sunt deschise incepand cu data de 7 februarie 2012 inclusiv si se realizeaza doar in persoana la sediul Asociatiei Pro Mihai Viteazu de la Caminul Cultural din Mihai Viteazu la reprezentantul local al proiectului – doamna Tuşa Felicia.

Persoanele interesate se pot prezenta in zilele de Marti si Joi intre orele 14:00 – 16:00 pana pe 14 februarie 2012.

Procedura de selectie:

  • dupa verificarea criteriilor de inscriere se va realiza lista cu persoanele eligibile
  • dintre acestea vor fi selectate primele 8 persoane inscrise care indeplinesc criteriile
  • lista finala cu persoanele inscrise la curs va fi comunicata pe 15 februarie 2012, pe website-ul CIP: www.nurenunt.ro sectiunea stiri si prin intermediul reprezentantului local al proiectului din Mihai Viteazu – doamna Tuşa Felicia.

 

N.O.R.D. KCMC
www.fonduri-ue.ro